Energikatalysatorn har den 19 och  28 april i Bologna testats mer ingående. Den energikatalysator som användes var den som för första gången testades den 29 mars i år. Testerna pågick i två respektive tre timmar och total alstrad nettoenergi beräknades till 5,6 respektive 6,9 kWh. Ny Teknik gör ett fantastiskt jobb genom att gång på gång testa energikatalysatorn, efter varje test blir i alla fall jag mer övertygad om att detta verkligen inte är en bluff. Vi väntar med spänning tills oktober då Andrea Rossi tänker starta upp 1MW fabriken i Bologna som drivs av 300 stycken energikatalysatorer. Just nu genomgår varje energikatalysator grundliga tester innan de implementeras i fabriken, Andrea Rossi har tidigare uttalat sig om hur viktigt det är att allt fungerar i oktober. Det återstår nu för Rossi att testa ca 190 E-Cats som dom även kallas. Andrea Rossi genomför samtliga tester personligen.

Läs mer och se video på Ny Teknik

Share

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar.