Det är ca 180 dagar tills vi får veta  om energikatalysatorn över huvud taget fungerar. Under tiden kan vi ju försöka tänka oss en framtid där en fungerande energikatalysator har fått alla kritiker att krypa till korset :-)

Hur mycket extra skatt kan tänkas tas ut? alla energiskatter kan inte helt plötsligt försvinna, då bör det uppstå någon slags kris i världen.
Hur mycket extra ska energibolagen salta räkningarna för att starta upp  med detta nya koncept? Blir det billigare att bygga egna katalysatorverk intill byar eller städer? Även om man anställer personal som övervakar processen  samt att endast den förhöjda skatten läggs på, blir det förmodligen billigare.

Vad tror ni?
Vi bjuder upp till diskussion!

Kommentera och diskutera i ”pratbubblan”.

Share
  1. . skriver:

    Hoppas det kommer att generera med jobb än det släcker.

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar.