Andrea Rossi skriver på sin blogg att energikatalysatorn kommer att visas upp på Kungliga Tekniska Högskolan samt Uppsala universitet! Enligt Rossi har han fullt förtroende för de båda fysikerna Sven Kullander och Hanno Essén. Senare skriver Rossi att tidpunkten för detta kommer att bli ungefär samtidigt som lanseringen av 1 MW fabriken i Grekland. Först tändes det ett stort hopp om att allt kunde uteslutas eftersom det nu erbjöds en chans för svenska forskare att studera den mer nogrant, men det ser dock ut som att vi får uthärda tills Oktober månad. Det är trots allt svenska forskare som förmodligen kommer att vara först ut med en mer ingående analys av energikatalysatorn. MIT (Massachusetts Institute of Technology) blev ju t.o.m. nekade en analys enligt Andrea Rossis blog :-)

Share
  1. . skriver:

    Groteskt spännande det här alltså…

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar.